Visa Aktuellt +

VM i VA avgjort

VM i VA avgjort

Grattis Micael Löfqvist - årets guldmedaljör i VM i VA. Enligt tradition delades det prestigefyllda priset ut av Vatten & Miljöbyrån på Vattenstämman tidigare i maj. 

För femte året i rad har Vatten & Miljöbyrån anordnat VM i VA, den unika och prestigefyllda frågesporten som bygger på frågor kopplade till företaget och VA-området i stort.

I år hölls Vattenstämman i Göteborg den 10-11 maj och som vanligt avgjordes VM i VA i Vatten & Miljöbyråns monter där en rad fina priser, på temat modern teknik, delades ut.

Ett stort grattis till Micael Löfqvist från MittSverige Vatten som kammade hem årets VM-guld. Silverplatsen kneps av hans kollega Tony Andersson och bronsmedaljör blev Ola Burström, Skellefteå kommun.

Det fjärde och kanske finaste priset, en konsultdag med en av Vatten & Miljöbyråns specialister, gick till Pär Gustafsson, NSVA, och hans kollega Åsa Peetz fick bonusvinsten i form av en solcellsladdare, som utlottades bland alla inlämnade svar.

Vatten & Miljöbyrån säger GRATTIS till 2016 års pristagare i VM i VA. Och ett stort tack även till övriga deltagare som kämpat väl – ni är varmt välkomna till vår monter under Vattenstämman 2017 för en ny chans att koras till mästare i VA.

 

På bilden syns pristagarna, från höger, Åsa Peetz, Tony Andersson, Micael Löfqvist och Ola Burström.