Visa Aktuellt +

Vinnare i 2015 års VM i VA är korad!

Vinnare i 2015 års VM i VA är korad!

För fjärde året i rad har Vatten & Miljöbyrån anordnat VM i VA, den unika och prestigefyllda frågesporten som bygger på frågor kopplade till företaget och VA-området i stort.  

I år hölls Vattenstämman den 19-20 maj i Sundsvall och som vanligt avgjordes VM i VA i Vatten & Miljöbyråns monter och en rad fina priser, av temat modern teknik, delades ut. 

Vi gratulerar Åsa Peetz från Nordvästra Skånes vatten och avlopp, NSVA, som kammade hem årets VM-guld! Silverplatsen kneps av Annelie Hedström från Luleå Tekniska Universitet och bronsmedaljör blev Jonas Håkansson från NSVA.

Det 4:e och kanske det finaste priset, en konsultdag med en av Vatten & Miljöbyråns specialister, gick till Karin Bäckman från Luleå kommun. Grattis Karin! Bland övriga inlämnade svar utlottades en bonusvinst i form av ett aktivitetsarmband och bonusvinnare blev Ola Burström från Skellefteå kommun.

Vatten & Miljöbyrån säger STORT GRATTIS till årets vinnare i VM i VA! Ett stort tack även till övriga deltagare som kämpat väl, men nära skjuter ingen hare och ni är varmt välkomna till Vatten & Miljöbyråns monter under Vattenstämman 2016 för en ny chans att koras till världsmästare i VA!

Bilden ovan: Åsa Peetz (t.hö.), årets guldmedaljör i VM i VA
Bilden nedan: Karin Bäckman (t.hö.), vinnare av en konsultdag med Vatten & Miljöbyrån och i mitten Annelie Hedström, årets silvermedaljör.

Fyra Vmiva