Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Visa Aktuellt +

Vi vill bli fler - Välkommen!

Vatten & Miljöbyrån summerar det gångna året med många nya ramavtal och spännande uppdrag. Det gör att vi under 2017 behöver bli ännu fler kollegor. Är du en av dem?

Vi är ett konsultföretag med specialister inriktade på VA- och miljöområdet. Inom VA-området arbetar vi med allt från tidiga skeden såsom VA-taxor, VA-strategi och VA-planer till vattentäktsutredningar, VA-processer, ledningsnät och projektering. Inom miljöområdet arbetar vi med olika miljötekniska utredningar inom miljöfarlig verksamhet och vattenverksamhet såsom lokaliseringsutredningar, MKB och tillståndsansökningar. Vi hjälper även våra kunder med bygg- och projektledning samt utbildning.

Våra uppdrag finns över hela Sverige och för närvarande har vi kontor i Luleå, Boden, Piteå och Skellefteå. Till samtliga våra kontor söker vi erfarna konsulter inom VA- och miljöområdet. Just nu söker vi följande tjänster: 

Uppdragsledare/utredare VA-process

Vi söker dig med intresse för dricksvatten- och avloppsteknik. Du kommer att arbeta i projektform med allt från tidiga utredningar till förfrågningsunderlag och bygghandlingar samt besiktningar och driftfrågor. Goda kunskaper och VA-anläggningars funktion och utformning är en förutsättning för arbetet. Du bör också ha god kännedom om lagstiftning och andra krav och föreskrifter inom VA-området. Har du erfarenhet av uppdragsledning så är det meriterande.

Alla våra uppdrag utförs i projektgrupper, anpassade till uppdragets förutsättningar och karaktär, där vi hoppas att du vill ingå som en viktig kugge. Passar du för ovan beskrivna tjänst och vill du bli en del av ett gäng kreativa problemlösare som jobbar både nära varandra och kunden?

Vi söker nya medarbetare främst till vårt kontor i Skellefteå men finns även i Luleå, Piteå och Boden så bor du där eller har närmare till någon av de orterna, tveka inte att höra av dig til:

Kjell Lundqvist, enhetsansvarig, e-post: kjell.lundqvist@vmbyran.se tel: 0920-24 17 84
Robert Jönsson, vd, e-post: robert.jonsson@vmbyran.se tel: 0920-24 17 71

Erfaren VA/mark-projektör


Du kommer att arbeta med uppdrag gällande projektering av ledningsnät och anslutande mark. Vår önskan är att du har erfarenhet av projektering i CAD-miljö och från framtagning av förfrågningsunderlag och bygghandlingar där goda kunskaper i AF och AnläggningsAMA är en viktig del. Om du har viljan och är rätt person ser vi gärna att du tar ansvar för och utvecklar projekteringsverksamheten inom företaget.

Passar du för ovan beskrivna tjänst och vill du bli en del av ett gäng kreativa problemlösare som jobbar både nära varandra och kunden? Och vill du samtidigt som vi har väldigt roligt, vara med och förbättra världen? Tveka inte att ansöka senast 20 januari. Har du frågor så höra av dig till:

Ulrika Larsson, enhetsansvarig, e-post: ulrika.larsson@vmbyran.se  tel: 0920-24 17 72
Robert Jönsson, vd, e-post: robert.jonsson@vmbyran.se tel: 0920-24 17 71

Utredare Vatten

Du kommer att arbeta med uppdrag rörande vatten, både i naturliga system och inom dricksvattenförsörjningen. Vår önskan är att du har erfarenhet av uredningar rörande grund- och ytvatten, exempelvis vattenskyddsområden, hydrogeologiska undersökningar, föroreningar i vattenområden eller frågor rörande säkerhet inom vattenförsörjning. Har du dessutom erfarenhet av uppdrags-/projektledning inom området är det en fördel!

Tycker du att detta vore något för dig och vill du bli en del av ett gäng kreativa problemlösare som jobbar både nära varandra och kunden? Skicka i så falll in din ansökan!

Anna Mäki, enhetsansvarig, e-post: anna.maki@vmbyran.se tel: 0920-24 17 73 
Robert Jönsson, vd, e-post: robert.jonsson@vmbyran.se tel: 0920-24 17 71

 

Ansök nu >