Visa Aktuellt +

Vatten & Miljöbyrån gör det igen!

Vatten & Miljöbyrån gör det igen!

Ja, Vatten & Miljöbyrån gör det igen. Fortsätter att expandera och har för andra året i rad utsetts till ett av de snabbast växande företagen enligt Dagens industri.
Dessutom välkomnar de sju nya medarbetare. 

I Sverige finns drygt 30 000 företag med minst 10 anställda och med mer än 10 miljoner i omsättning. Det är bland dessa företag som Dagens industri årligen utser en liten skara företag till Gaseller - en slags mästare på lönsam tillväxt. I år utsågs färre än tre procent av dessa till Gasellföretag. Kriterierna för detta är bland annat att man ska ha gått med vinst och fördubblat sin omsättning de tre senaste åren.

Både förra året och även i år kan Vatten & Miljöbyrån sålla sig till denna lilla skara Gasellföretag. Förra veckan åkte byråns Robert Jönsson och Gunnel Hannu ned till Umeå för att ta emot utmärkelsen igen.

- Det här är förstås väldigt roligt, ett bevis på att vi gör ett bra jobb och att våra kunder är nöjda, säger Robert och fortsätter:

- Det betyder också att vi kan fortsätta anställa nya kompetenta medarbetare.

Nyöppnat kontor i Boden

Sedan i juni har Vatten & Miljöbyrån anställt sju medarbetare. Bland dessa syns Anders Selström, specialist inom AMA och entreprenadjuridik, som är chef på nyöppnade kontoret i Boden.

- Anders har en lång erfarenhet som vi är glada att vi får ta del av. Dessutom är det extra roligt att vi attraherat flera unga, kvinnliga ingenjörer. Just ingenjörs- och konsultyrket är annars väldigt mansdominerat.

Eva Westin och Johanna Myrland flyttade i höstas från Stockholmstrakterna för arbete på Luleåkontoret och för någon vecka sedan anställdes även Lina Hällström.

Även Skellefteå växer

Skellefteåkontoret har fått förstärkning i Lisa Forsling och Tomas Markström. Och dessutom har Vatten & Miljöbyrån anställt Monica Spett då trycket på administration och ekonomi ökat.

- Vi har en bra mix av äldre erfarna och nyutexaminerade ingenjörer. Det är absolut en av nycklarna till vår framgång, säger Robert.