Visa Aktuellt +

Utredare/Projektör VA-Mark i Piteå

Börja nytt år med nytt jobb hos oss som Utredare/Projektör inom VA-Mark!

En viktig förutsättning för vårt samhälle är väl fungerande ledningsnät för distribution och uppsamling av vatten, spillvatten och dagvatten. Brinner du för att arbeta med frågor gällande VA-ledningsnät och andra VA-anläggningar i mark då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu erfaren utredare/projektör för förstärkning till vår Piteåkontor. Du kommer att arbeta med uppdrag gällande utredning och projektering för ledningsnät och andra vatten-, avlopps- och dagvattenanläggningar inklusive anslutande mark. Det kan också handla om utredning/projektering av dagvattenlösningar som dammar och utjämningsmagasin liksom naturnära metoder för rening av dricksvatten och spillvatten.  

Din bakgrund

Goda kunskaper om VA-nät och VA-anläggningars funktion och utformning är en förutsättning för arbetet. Du bör också har god kännedom om lagstriftning och andra krav och föreskrifter inom VA-området. Vår önskan är att du har erfarenhet av projektering i CAD-miljö och från framtagning av förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Kunskaper i AMA och de lagar, avtal och regelverk som styr utformning av anläggningarna är meriterande.

Lämplig utbildning är någon typ av ingenjörsutbildning men din viktigaste egenskap är dock stort intresse av att jobba med teknisk problemlösning kombinerat med CAD. I arbetsuppgifterna ingår utrednings- och projekteringsarbete på kontor, möten och kontakter med beställare och kollegor samt arbeten i fält som t.ex. inmätning. Du kan tidigare ha arbetat t.ex. som teknisk konsult eller på en kommuns tekniska kontor. Arbetet innebär presentationer i såväl rapportform som muntliga redovisningar varför god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är en förutsättning. Har du erfarenhet av projektledning/uppdragsledning är det meriterande.

Vi erbjuder

Vi skiljer oss lite från många andra företag i vår bransch. Genom att erbjuda ett öppet, flexibelt och utmanande arbetsklimat vill vi ge dig möjlighet att förverkliga dina idéer och växa till nya höjder. Vi vill fokusera på kundens problem istället för kvartalsrapporter, intern prestige och krångliga matrisorganisationer. Bara på det sättet utnyttjar vi kraften i varje individ och levererar ett optimalt kundresultat.

Dessutom är vi lite roligare.

Placeringsort

Vårt kontor i Piteå. Annan placeringsort efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2016-01-31.

Ansök nu >


Frågor om tjänsten besvaras av:
Maria Öquist på telefon 0920-23 17 97 eller på e-post maria.oquist@vmbyran.se
Ulrika Larsson på telefon 0920-24 17 72 eller på e-post ulrika.larsson@vmbyran.se