Visa Aktuellt +

Nytt kontor i Boden

Nytt kontor i Boden

Vatten & Miljöbyrån flyttar närmare sina kunder och öppnade i juni ett kontor i Boden. Nytillträdde kontorschefen Anders Selström ska snart få kollegor.
- Vi vill erbjuda en helhetslösning, säger Anders.

I juni öppnade Vatten & Miljöbyrån sitt kontor i Boden. Det innebär att företaget nu finns i både Boden, Luleå och Skellefteå. Bakgrunden till öppnandet ligger bland annat i projektet Vägen fram, där Luleå och Boden kommun ska växa med 10 000 respektive 3 000 invånare.

- Våra tjänster kommer att vara efterfrågade. Vi vill vara nära våra kunder och vara med där det händer saker och Boden uppfyller väl dessa kriterier, säger Robert Jönsson, vd.

Anders Selström är Vatten & Miljöbyråns första rekrytering till Bodenkontoret. Anders har en gedigen bygg- och entreprenadsbakgrund med erfarenhet från infrastrukturprojekt i hela landet. Han har bland annat verkat som bygg- och projektledare för ombyggnationerna i Bodens centrum.

Nu ska han bygga upp verksamheten i Boden men också utveckla ett nytt affärsområde hos Vatten & Miljöbyrån – bygg- och projektledning.

– Vi vill erbjuda våra kunder en helhetslösning där vi bistår med expertkompetens från tidiga skeden till dess att anläggningen är i drift, säger Anders.  

Varför Vatten & Miljöbyrån?

- Jag ville ha en ny utmaning och det här jobbet låg bra i tiden. Min process var igång och när Vatten & Miljöbyrån hörde av sig och sökte en chef som ska utveckla kontoret i Boden så kändes det rätt, säger Anders och fortsätter:

- Vatten & Miljöbyrån har ett gott rykte, de är drivna och gör bra jobb. Dessutom är det en platt organisation som har kul på jobbet. 

Anders började sitt nya jobb i juni och visionen för Vatten & Miljöbyrån är att han ska ha fem till tio arbetskamrater i Boden inom en snar framtid. Rekryteringsprocessen startar inom kort och Anders välkomnar sökanden som aspirerar på att arbeta på en byrå med högt till tak och där stora möjligheter till personlig utveckling ges. 

- Vi vill fortsätta att växa på platser där behovet finns och där expansion sker. Just nu tittar vi på etableringar även på andra orter, som Sundsvall, säger Robert Jönsson.

Bild: Anders Selström skakar hand med kommunalrådet Bosse Strömbäck